
Суп молочний з капустою і картоплею
Різні молочні супи обов'язково включаються до дитячого меню, а також вони входять в перелік страв для спеціальних, спортивних і лікувальних дієт. Це закономірно, так як молоко є одним із легкозасвоюваних харчових продуктів, і до того ж дуже корисним і цінним. Даний рецепт супу – це популярне корисне овочеве блюдо, яке готується досить просто. Вариться суп на слабкому вогні. Щоб уникнути занадто молочного смаку, молоко розводять водою. Подавати суп можна з різноманітними бутербродами.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста білокачанна
150 г.
Картопля фасована
3 шт.
Морква
1 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
600 мл.
Масло вершкове домашнє
3 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Моркву натерти на крупній тертці, перекласти в скляну каструлю, додати масло, поставити на вогонь, обсмажити 3-4 хвилини.
02
Картоплю нарізати кубиками, капусту нарізати квадратиками. Всипати картоплю і капусту в каструлю.
03
Закип'ятити окремо молоко, влити в каструлю із супом, додати сіль за смаком, готувати протягом 5-6 хвилин при закритій кришці. Перемішати, ще варити 5-6 хвилин до повної готовності.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)