
Розсольник класичний
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
300 г.
Крупа перлова
150 г.
Картопля фасована
3 шт.
Морква
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Петрушка 70г
15 г.
Огірки солоні
150 г.
Етапи приготування
01
Щоб приготування супу не зайняло багато часу, потрібно заздалегідь поставити розпарювати перлову крупу. Приблизно за одну годину залити перловку однією склянкою киплячої води і залишити розбухати.
02
Свинину порізати шматочками, залити холодною водою і поставити варитися.
03
У цей час почистити овочі. Очищену моркву порізати тонкою соломкою або натерти на тертці. Цибулю нарізати півкільцями. Картоплю порізати брусочками. Солоні огірки краще нарізати соломкою, але можна і напівкружечками.
04
У м'ясний бульйон додати розпарену перлову крупу, картоплю, цибулю, моркву і сушений корінь петрушки.
05
Залишити варитися хвилин на двадцять, до готовності овочів. За п'ять хвилин до готовності покласти в суп солоні огірки, лавровий лист, зелень і додати солі. Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)