
Ранчеро
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
1 шт.
Перець червоний
1 шт.
Перець кайєнський Badia мелений 49,6г
щіпка
Перець чилі червоний
⅓ ч. л.
Спеція Паприка мелена
1 ч. л.
Орегано Auchan 20г
щіпка
Паста томатна Rodolfi концентрована 130г
1 ч. л.
Кінза 70г
15 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч. л.
Цибуля червона
1 шт.
Перець червоний мелений Pripravka 20г
за смаком
Часник
3 зубчики
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
щіпка
Етапи приготування
01
Видалити м'якоть з одного великого помідора, крупно її нарізати. Те, що залишилося на шкірці - міліметра три, - теж нарізати кубиками. Дрібно нарізати цибулю. Очистити і нарізати дрібними кубиками червоний перець. Вийняти серцевину із зубчиків часнику і подрібнити. Всі овочі розділити на дві частини - дві третини кожного овоча буде обсмажуватися, третину, що залишилася треба буде додати в кінці.
02
Великі частини нарізаних овочів покласти в каструлю. Додати кайєнський перець, суху паприку, орегано, чилі з какао, цукор. Посолити і поперчити за смаком. Пасерувати, постійно помішуючи, на великому вогні, поки все це не перетвориться на кашу.
03
Додати в овочі чайну ложку з гіркою томатної пасти.
04
Пройтися по овочах ручним блендером, а потім протерти отримане пюре через сито.
05
Додати в соус свіжі овочі, що залишилися, дрібно нарізану кінзу і щіпку сухого какао.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів














 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)