
Гарбузово-цибулевий суп
Супи бувають дуже різноманітними. Інтернет рясніє різними рецептами супів. Іноді хочеться приготувати не зовсім буденний суп, а якийсь незвичайний. Сьогодні ми маємо честь вам представити відмінний варіант такого бажання з'їсти щось незвичайне. Коли настає пора гарбуза меж фантазії не існує. Скільки страв можна приготувати з цього неймовірно корисного чудо-овочу. І ось сьогодні у вас є можливість приготувати дуже смачний гарбузово-цибулевий суп. Такий суп не може не сподобатися. Він пікантний на смак і швидко готується. Всього за сорок хвилин у вас буде тарілка вогненно-помаранчевого супу на столі. Перед подачею в кожну тарілку потрібно додати розмарин.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля порей
2 шт.
Стебло селери
2 шт.
Часник
1 зубчик
Гарбуз Хоккайдо
1 шт.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
6 чашок
Розмарин 50г
1 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Оливкову олію нагріти у великій каструлі на середньому вогні. Додати нарізану цибулю-порей, стебла селери і подрібнений часник. Готувати протягом 5 хвилин.
02
Гарбуз очистити і нарізати кубиками. Додати в каструлю до овочів, влити курячий бульйон і готувати все разом протягом 25 хвилин.
03
Суп посолити і поперчити.
04
Суп збити в блендері до однорідної маси.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)