
Рисовий пудинг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис пропарений
120 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
60 г
Родзинки
50 г
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
1 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
4 ст.
Масло вершкове домашнє
20 г
Ванілін Pripravka 2г
0,5 ч. л.
Етапи приготування
01
Змішати у великій каструлі з товстим дном рис, молоко, цукор і масло, перемішати. Поставити на вогонь і, часто помішуючи, довести до кипіння.
02
Додати родзинки (якщо використовуєте). Зменшити вогонь до повільного і варити, часто помішуючи, 20-30 хвилин, до готовності рису.
03
Зняти з вогню, додати ванілін і перемішати (також додати 1 яєчний жовток).
04
Подавати негайно або перекласти в миску, затягнути харчовою плівкою, щоб торкалась безпосередньо поверхні пудингу і повністю охолодити.
05
Для того щоб пудинг охолов швидше, можна викласти його на деко, затягнути плівкою і прибрати в холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)