
Картопляний салат з лимоном
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
1 кг
Лимон
2 ст. л.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
80 г
Кмин Еко римський 15г
2 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Йогурт Фанні 2,2% 750г
120 г
Кріп 70г
50 г
Цедра лимону Kotanyi 14г
2 ч. л.
Етапи приготування
01
Покласти картоплю в каструлю, залити холодною водою, додати сіль і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити, не накриваючи, поки не розм'якшиться (15-20 хвилин).
02
Злити воду і залишити картоплю в друшляку, щоб трохи охолола.
03
Розрізати картоплю на 4 частини, покласти у велику миску, посипати сіллю і полити лимонним соком, перемішати.
04
Змішати в іншій мисці йогурт з майонезом, кропом, кмином і цедрою, ретельно перемішати. Додати трохи солі, перемішати.
05
Полити картоплю соусом і перемішати.
06
Можна подавати салат теплим або охолодженим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)