
Картопляно-м'ясний пиріг в сметанному тісті
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
50 г.
Сметана ХМЗ 20%
200 г.
Сода харчова 500г
3 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
50 г.
Баранина ребро
450 г.
Цибуля
120 г.
Кмин Еко римський 15г
3 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Картопля фасована
220 г.
Етапи приготування
01
Вершкове масло розтопити. Змішати масло, сметану, яйце, сіль і соду. Борошно просіяти і потроху додати в тісто. Замісити м'яке тісто і розділити на 2 частини (одна більша, інша трохи менша). Накрити тісто харчовою плівкою і залишити мінімум на 30 хвилин.
02
Духовку розігріти до 190°C. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Картоплю і м'ясо помити, очистити, нарізати кубиками. Додати сіль і спеції.
03
Тісто розкачати. Форму присипати борошном і викласти на нього тісто, а потім начинку. Зверху викласти другий пласт тіста і закріпити краї. Яйце трохи збити і змастити ним пиріг. Зробити невеликі надрізи і поставити в духовку. Випікати близько 40-50 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)