
Свинина на грилі
М'ясо на грилі однозначно корисніше, ніж просто смажене. Воно не просочується маслом, як під час смаження. А також м'ясо на грилі зберігає набагато більше корисних речовин, ніж просто на сковорідці. Тому представляємо вам рецепт свинини в гірчиці на грилі. Зауважимо, що свинину можна замінити будь-яким іншим м'ясом, наприклад, куркою, якщо ви любите більш пісне м'ясо. Гірчиця ж надає йому особливого смаку.
Подавати його можна з якимось гарніром, овочами або салатом. Чудовий рецепт м'яса, яке можна приготувати на сімейному пікніку!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вирізка свиняча
500 г
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
2 ст. л.
Спеція Перець чорний мелений
0,5 ч. л.
Етапи приготування
01
Розігріти гриль.
02
Зробити в вирізці проріз гострим ножем (не прорізайте наскрізь).Розкрити вирізку, як книгу.
03
Змастити вирізку з обох сторін гірчицею. Посипати з обох сторін сіллю і перцем.
04
Смажити на грилі по 5 хвилин з кожного боку.
05
Викласти вирізку на тарілку, накрити фольгою і дати постояти 5-10 хвилин.
06
Розрізати і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)