
Морозиво в мультиварці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
350 мл.
Вершки Auchan 30% 200мл
200 мл.
Молоко кокосове Банка Спецій сухе 110г
20 г.
Какао-порошок Аромікс 100г
25 г.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
3 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Етапи приготування
01
Всипати в каструлю мультиварки сухе молоко і какао, перемішати.
02
Додати молоко, перемішати, влити вершки, знову перемішати. Потім покласти вершкове масло.
03
Встановити програму «Варка на пару», час - 10 хвилин. Суміш довести до кипіння, і вимкнути програму. Деякий час продовжувати помішувати.
04
Жовтки відокремити від білків і збити з цукром до отримання міцної однорідної піни.
05
Включити програму «Мультіповар» і 5 хвилин прогріти майбутнє морозиво при температурі 85°.
06
Після закінчення програми отриману суміш потрібно швидко остудити.
07
Обережно, щоб не обпектися, викласти суміш в іншу ємність. Налити в миску холодну воду і опустити в неї ємність з сумішшю. Суміш періодично помішувати, воду в мисці міняти в міру її нагрівання. Охолоджену таким чином суміш необхідно помістити в холодильник на 2-3 години.
08
Через 2 години можна діставати суміш з холодильника.
09
Добре збити блендером і помістити в морозильну камеру холодильника на 3-4 години. Періодично (кожні 30 хвилин) діставати суміш з морозилки і збивати. Збивати морозиво потрібно на невеликій швидкості, щоб маса не розшарувалася.
10
Помістити охолоджену суміш у мороженицю (або іншу форму) і заморожувати 40 хв.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)