
Локшина з креветками в кокосовому молоці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Креветки 90/120
20 шт.
Кокосове молоко Suree 165мл
200 мл.
Перець гострий
1 шт.
Часник
1 зубчик
Соус Aroy-D рибний 200мл
1 ч. л.
Соус соєвий Chong 1л
1 ч. л.
Вино L`Odalet Chardonnay біле сухе 0,75л
1 ст. л.
Лимон
1 шт.
Макаронні вироби Чумак Лапша 700г
400 г.
Кінза 70г
за смаком
Морозиво Snickers Creamy Арахісове масло 39г
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Креветки очистити, залишивши при цьому голови і кінчики хвоста. Так соус буде більш насиченим.
02
Гострий перець очистити від насіння і мембран, промити й нарізати. Часник подрібнити.
03
Розігріти арахісове масло. Обсмажити часник, влити рибний і соєвий соуси, готувати ще півхвилини, після чого додати вино. Через 2 хвилини влити кокосове молоко. Готувати 10 хвилин, після чого додати цедру лимона і чилі. Додати креветки і готувати ще 2 хвилини.
04
Локшину відварити, перемішати з приготованим соусом і влити сік 1 лимона. При подачі посипати зеленню кінзи.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)