
Кільця кальмара
Погодьтеся: закуски з морепродуктів найчастіше з'являються на наших столах по особливому приводу – до свята або торжества. А ось у іспанців ці вишукані для нас делікатеси, в тому числі і кальмари, є частиною повсякденного раціону. Пропонуємо і Вам зануритися в іспанський колорит і приготувати «Calamares a la romana» – традиційну для Іспанії страву з обсмажених кілець кальмара із хрусткою скоринкою під майонезно-часниковим соусом. При цьому даним соусом багата іспанська фантазія не обмежується: морепродукт подають також з томатним соусом, песто, гострою заправкою. Важливо не перетримати кальмарів на сковороді, інакше м'ясо стане жорстким, практично неїстівним, а Ви ризикуєте зіпсувати страву.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тушки кальмарів
500 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Борошно 7 1кг
150 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
300 мл.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
1/2 ст.
Часник
2 зуб.
Етапи приготування
01
Взяти тушки кальмарів. Видалити плівку. Ретельно їх промити під холодною водою. Потім нарізати кільцями.
02
Яйця збити в посудині. У окрему миску просіяти борошно. Обваляти кільця кальмара у борошні, потім в яйці і знову у борошні.
03
Обсмажити кальмари в сковорідці на рослинній олії, приблизно 3 хвилини. Прибрати зайвий жир за допомогою серветки. Посолити.
04
Приготувати соус для кальмарів. Для цього, часник очистити, зубчики дрібно порізати. Змішати з майонезом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)