
Кава медова
Кава сама по собі володіє неповторним унікальним смаком. А якщо додати до неї солодку, тягучу нотку меду - то відірватися від цього напою неможливо. Мед надає каві дуже незвичайний аромат. Виходить затишно, підбадьорливо, ароматно і зігріваюче. Ця вишукана і шляхетна медова кава, здивує своїм оригінальним смаком і зарядить відмінним настроєм на цілий день. Але особливо корисна кава з медом, коли потрібно зігрітися і зміцнити імунну систему. Подавати «каву медову» рекомендується у високому стакані хайбол, можна і гарячою, і холодною, краще без цукру.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Мед Літній Мед 750г
2 ч. л.
Вершки President збиті зі смаком ванілі 28% 250г
2 ст. л.
Спеція Кориця мелена
2 щіпки
Етапи приготування
01
Зварену в кавомашині каву охолодити і налити у високу склянку.
02
Посипати подрібненим в крихту льодом, додати мед і зверху викласти збиті вершки.
03
При подачі посипати корицею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)