
Журавлинний кисіль "Червоні вітрила"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Журавлина
300 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
500 г
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
2 ст.л.
Етапи приготування
01
Ягоди переберіть та промийте. Якщо ви використовуєте заморожену ягоду, дайте їй відтанути.
02
Розімніть ягоди товкачиком.
03
Викладіть ягідну масу на марлю і відіжміть сік. Отриманий сік поставте в холодильник.
04
Ягідну масу,що лишилась пілся віджиму, викладіть в каструлю, залийте 1 л гарячої води і проваріть 5 хвилин.
05
Потім цей відвар процідіть, додайте цукор і варіть до його розчинення.
06
Крохмаль розведіть водою, влийте в сироп і, помішуючи, доведіть його до загустіння.
07
Після чого влийте журавлинний сік, добре все перемішайте і зніміть з вогню. Подавати кисіль можна в склянках, краї яких прикрашені цукром або цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)