
Хінкалі з картоплею та сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
1 кг.
Вода негазована Аквуля 2л
350 мл.
Картопля фасована
700 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
70 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
300 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
З борошна, води і солі замісити тісто. Накрити харчовою плівкою і залишити на 60-90 хвилин. Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити. Потім зробити пюре і охолодити.
02
Сир натерти на дрібній тертці. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Розігріти сковороду з рослинною олією і обсмажити цибулю до золотистого кольору. До пюре додати сир, цибулю, сіль і перець.
03
Тісто розкачати в «ковбаску», відрізати шматочок і розкачати. У центр тіста покласти трохи начинки, зібрати краї в центр і скрутити в хвостик. Опустити хінкалі в підсолену киплячу воду і варити близько 5-7 хвилин. Подавати можна зі сметаною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)