
Соус карі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
10 г.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
5 г.
Часник
0,25 зуб.
Карі Ayfer Kaur порошок 50г
5 г.
Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г
375 мл.
Цибуля
50 г.
Родзинки
10 г.
Петрушка 70г
25 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
6 шт.
Масло вершкове домашнє
10 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно дрібно нарізати цибулю і часник. Обсмажити їх на слабкому вогні в сотейнику.
02
Перемішати з борошном і порошком карі. Прогрівати суміш на слабкому вогні, помішувати при цьому, до отримання розсипчастої консистенції.
03
Потім додати томатну пасту і охолодити. Поступово влити гарячий бульйон і ретельно перемішати.
04
Додати дрібно нарізані яблука, інші інгредієнти, посолити і варити на слабкому вогні 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)