
Сирні оладки з кабачками
Вашій увазі чудовий варіант швидкого і ситного перекусу – сирні оладки з кабачками. Ідея поєднувати кисломолочний сир і кабачки несе в собі не тільки незаперечну користь, але і досить несподіваний, пікантний смак. Справжня знахідка для тих, хто любить несолодкі сирники. Кабачки (найкраще взяти молоді, без насіння) можна натерти на крупній тертці або збити блендером в пюреобразную масу. У другому випадку (необхідно додати більшу кількість борошна) овоч почне активно виділяти сік, завдяки чому оладки вийдуть ніжними з «мокрою» серединкою. Подавати оладки можна як гарячими, так і холодними з жирною сметаною, йогуртом без добавок або медом. Дуже смачно і незвично, пальчики оближеш.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кабачок
600 г
Сир кисломолочний 9%
150 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Борошно 7 1кг
100 г
Часник
1 зуб.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Кабачки натерти на тертці і віджати.
02
Змішати в мисці кабачки, яйця, сир, борошно, сіль, перець, часник (розчавлений) до отримання однорідної маси.
03
Розігріти рослинну олію на середньому вогні. Викладати тісто столовою ложкою і смажити по 3-4 хвилини з кожного боку або до готовності.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)