
Сирники з яблуками і сухофруктами
Сирники - страва відома і всіма улюблена. Такою корисною стравою і одночасно десертом люблять поласувати і дорослі і діти. Варіантів приготування сирників і начинок для них безліч. До вашої уваги сирники з тертими яблуками і начинкою із сухофруктів (родзинок і кураги). За смаком в цю композицію також можна додати корицю. Зверніть увагу на якість сухофруктів, які будете використовувати - віддайте перевагу більш м'яким і не засушеним куразі та родзинкам. Також не нехтуйте процесом замочування сухофруктів в окропі, так як вони повинні по максимуму розм'якшитися.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний 9%
250 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
15 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
50 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
120 г.
Курага Узбекська
30 г.
Родзинки
50 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
20 мл.
Етапи приготування
01
Яблуко помити, очистити і натерти на крупній тертці. Віджати з натертої маси сік.
02
Курагу і родзинки замочити в окропі. Потім злити воду і нарізати шматочками.
03
Сир протерти через сито. Додати борошно, яйця, цукор, сухофрукти, яблука. Довести масу до однорідності.
04
Сформувати з маси кульки і викласти їх на сковорідку з розігрітою олією. Трохи приплюснути і обсмажити до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)