
Гарбузово-яблучний пудинг з манною крупою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
100 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
100 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
50 мл.
Крупа манна фасована
50 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
10 г.
Масло вершкове домашнє
20 г.
Яйце куряче С0 1шт
0,5 шт.
Етапи приготування
01
Гарбуз очистити і подрібнити в блендері. Нагріти молоко в каструлі, додати гарбуз, тушкувати до напівготовності.
02
Яблука очистити від насіння і серцевини. Подрібнити в блендері, додати в каструлю з гарбузом, тушкувати до готовності гарбуза.
03
Додати в каструлю манну крупу, варити 5 хвилин, помішуючи.
04
Остудити суміш, додати цукор, яєчний жовток і окремо збитий білок, перемішати. Вилити суміш у змащену форму, поставити в духовку до готовності, при температурі 180°C. Подавати при бажанні з морозивом/згущеним молоком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)