
Сметанні мафіни
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Журавлина сушена
200 г.
Борошно 7 1кг
500 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Сметана ХМЗ 20%
150 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Розпушувач тіста Добрик 15г
2 ч. л.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Закип'ятити склянку води і залити цим окропом сушену журавлину. Настояти близько 15 хвилин.
02
Додати борошно, цукор і розпушувач і добре перемішати.
03
До всього цього додати решту продуктів - молоко, сметану, розтоплене масло, яйця і перемішати виделкою до однорідної маси.
04
Форми для випікання мафінів змастити олією і викласти отримане тісто у форми.
05
Форму поставити в духовку, розігріту до 200°С, і випікати близько 25-30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)