
Печиво з хурми
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Хурма Корольок
2 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Волоський горіх
200 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Маргарин Olkom столовий 82,2%
100 г.
Борошно 7 1кг
160 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
7 г.
Спеція Кориця мелена
5 г.
Мускатний горіх Еко мелений 10г
5 г.
Етапи приготування
01
Хурму розрізати пополам, акуратно, щоб не потрапила шкірка, витягнути ложечною м'якуш, видалити зернята. Подрібнити м'якуш хурми у блендері або просто розім'яти виделкою. Просіяти борошно, змішати з корицею, мускатним горіхом та розпушувачем.
02
Збити масло з цукром та яйцем, додати пюре з хурми, горіхи (їх порубати ножем або розім'яти, але не дуже дрібно), всипати борошно та замісити тісто. Воно буде рідкуватим, тому викладати на деко потрібно або ложкою змоченою у воді, або перекласти тісто в кондитерський мішечок та видавити кружечки.
03
Деко потрібно застелити папером для випікання та трохи змастити його маслом. Випікати печиво 15 хвилин при температурі 180°С. Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)