
Салат «Ніцца»
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Анчоуси Rizzoli солоні 850г
250 г.
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Картопля фасована
2 шт.
Квасоля зелена стручкова McCain Veggie P!ckers Темпура швидкозаморожена 1кг
100 г.
Перець Каппа солодкий
1 шт.
Селера стебло
100 г.
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
100 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
4 ст. л.
Оцет винний Ergon білий 250мл
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Тунець перекласти в сито, дати стекти зайвій рідині.
02
Картоплю відварити, після остудити і нарізати кубиками.
03
Квасолю відварити в підсоленій воді.
04
Перець і селеру нарізати соломкою, помідори нарізати скибочками.
05
Яйця відварити, після остудити і нарізати.
06
Змішати в салатниці овочі, рибу і яйця. Окремо збити оцет з оливковою олією. Заправити приготованою сумішшю салат, додати маслини, посолити і поперчити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)