
Салат з редисом і сиром фета
Одного разу поринувши в море зелені, соковитої червоної редиски і ніжного сиру фета із злегка солоним смаком, приправленого маслиновою олією і кропом - ви несподівано зрозумієте, що кращого поєднання для вас теплим літнім вечором природа просто не могла придумати.
Тут прекрасно поєднуються відсутність холестерину і великої кількості калорій з яскравими фарбами тих інгредієнтів, що входять до складу; звичний аромат кропу з м’якістю і приємним смаком грецького сиру; легка гіркуватість редису і все обгортаюча плівка маслинової олії. Гармонія смаку і кольору підніме вам настрій, але ніяк не зашкодить вашій фігурі.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир Сиророб Фета 55%
60 г
Редис Yeron фасований 500г
100 г
Салат Варшавський
50 г
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
20 г
Кріп 70г
20 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
10 мл
Лимон
30 г
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Редиску помити, відрізати хвостики, нарізати скибочками.
02
Нарізати зелену цибулю.
03
Салат порвати руками.
04
Приготувати заправку: змішати оливкову олію, дрібно порізаний кріп і сіль.
05
Бринзу нарізати кубиками.
06
Змішати всі інгредієнти і додати заправку.
07
Збризнути соком чверті лимона.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)