
Рулет із яловичини з морквою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
2 кг.
Морква
450 г.
Петрушка 70г
пучок
Часник
3 зуб.
Лист лавровий
2 шт.
Кмин Еко римський 15г
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Коріандр Еко мелений 20г
1 ст. л.
Етапи приготування
01
М'ясо обмити. По центру зробити глибокий надріз уздовж волокон не доходячи до кінця. Потім вже упоперек волокон праву половину розділити на 2 частини. Розкрити м'ясо у вигляді книжки. Виконати з лівою стороною те ж саме.
02
Загорнути яловичину харчовою плівкою. Відбити в тонкий пласт. Перейти до моркви.
03
Моркву очистити, помити. Закип'ятити воду. Посолити. Опустити овоч на 4 хвилини. Дістати і промити в холодній воді.
04
Чисту петрушку дрібно посікти. М'ясо натерти сумішшю із солі і перцю. Викласти зверху моркву, притрусити петрушкою. Загорнути в рулет. Зв'язати його тонкою міцною ниткою.
05
Часник очистити і нарізати пластинами. У невеликій ємності змішати кмин, коріандр, перці та сіль. Посипати пряною сумішшю м'ясний рулет. Помістити під нитки часник (пластини) і лаврове листя.
06
Знову загорнути рулет харчовою плівкою. Помістити в каструлю. Варити на середньому вогні 90 хвилин. Після цього, вийняти рулет. Дати йому остигнути. Потім нарізати на порційні шматки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)