
Пиріг з журавлиною і яблуками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
6 шт.
Масло вершкове домашнє
150 г + ще трохи для змазування форми
Цукор Ваш Цукор 10кг
140 г
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ст.л
Борошно пшеничне вищий гатунок
1,5 - 2 склянки
Розпушувач тіста Добрик 15г
0,5 ч.л
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
2 шт.
Журавлина
150 г
Етапи приготування
01
Журавлину промити та висушити. Якщо використовується заморожена ягода, розморозити її і злити сік.
02
Духовку разігріти до 180°C.
03
Вершкове масло залишити при кімнатній температурі до розм'якшення, потім збити для об'ємності. Додати цукор (2 ч.л. залишити) і ванільний цукор і ще раз все добре збити.
04
Вбити одне яйце і перемішати. У решти яєць відокремити жовтки від білків і жовтки додати в тісто (білки не знадобляться).
05
У цю ж миску просіяти борошно (кілька столових ложок борошна залишити) разом з розпушувачем і добре перемішати тісто до однорідності.
06
Журавлину обваляти у борошні, що залишилося. Додати її до тіста і акуратно перемішати, щоб ягідки залишилися цілими.
07
Форму для запікання змастити вершковим маслом, викласти тісто і рівномірно розподілити його.
08
Яблука очистити від шкірки (можна не очищати), видалити сердцевинку і нарізати їх скибками.
09
Викласти яблука на пиріг, злегка вдавлюючи їх у тісто і формуючи з них таким чином дві квіточки. У серединку кожного можна покласти по ягоді журавлини. Посипати яблука цукром, що залишився.
10
Випікати пиріг у розігрітій духовці приблизно 50-60 хвилин до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)