
М'ясні косички
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
500 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Борошно 7 1кг
50 г.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
50 г.
Лимон
0,5 шт.
Гірчиця Щедро Медова 120г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Свинину промити під водою і нарізати шматочками (як для відбивних).
02
Кожен шматочок відбити молотком і приправити, за смаком, сіллю і перцем.
03
Далі кожен шматочок розрізати на три однакових смужки. Потім з цих смужок сплести косичку, а кінці закріпити зубочистками.
04
Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями і розділити їх навпіл.
05
Цибулю покласти в миску і розім'яти її рукою так, щоб пішов сік. Додати до цибулі гірчицю і нарізаний лимон.
06
Косички обмазати отриманим маринадом і залишити в мисці хвилин на 40, щоб косички добре настоялися.
07
Після чого обваляти косички в борошні і обсмажити на олії на сковороді з обох сторін.
08
Наприкінці викласти смажені косички на паперові рушники і вийняти зубочистки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)