
Лимонний сирний торт
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
2,5 ст. л.
Печиво Деліція Маргаритка молочна глазур
150 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
3 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
3 ст. л.
Желатин Добрик 15г
1,5 ч. л.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
0,5 шт.
Сир кисломолочний Домашній
200 г.
Вершки President збиті зі смаком ванілі 28% 250г
10 ст. л.
Етапи приготування
01
Подрібнити печиво до стану крихти. Поставити каструлю на вогонь, покласти вершкове масло, розтопити, додати до масла печиво, перемішати. Викласти суміш з каструлі в форму. Прибрати в холодильник.
02
Вилити 2 ст. л. води в каструлю, поставити на вогонь, всипати цукор, варити протягом 3-5 хвилин, поки цукор не розчиниться повністю у воді. З лимона вичавити сік, натерти цедру на тертці.
03
Збити жовтки, обережно влити в них цукровий сироп, не перестаючи змішувати. Збивати до тих пір, поки суміш не стане безбарвною і не охолоне.
04
Розвести желатин в 1 ст. л. води. У мисці змішати сир, цедру, сік, желатин і суміш жовтків і сиропу. Перемішати до однорідної маси.
05
Збити вершки до густої піни, додати в загальну суміш. Викласти крем на печиво, повторно прибрати в холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)