
Яловичина під скоринкою з апельсинової цедри і фенхеля
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фенхель Nature's Way насіння 480мг 100 капсул
0,5 ч. л.
Цедра апельсина Банка Спецій 90г
0,5 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Сіль Єгипет
0,75 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
0,5 ч. л.
Вирізка яловича охолоджена
800 г.
Гірчиця Deroni Діжонська 200г
4 ч. л.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 260°C.
02
У мисці змішати сухарі, насіння фенхелю, цедру, 1 ст. л. олії, по 0,25 ч. л. солі і перцю. Перемішати.
03
М'ясо розрізати на чотири стейка, натерти залишками солі і перцю.
04
Розігріти сковороду, налити залишки оливкової олії, викласти м'ясо на сковороду, обсмажити з обох сторін по 3-4 хвилини.
05
Перекласти м'ясо на тарілки, зверху викласти гірчицю, присипати сумішшю із сухарів. Поставити на 5 хвилин в духовку до готовності.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)