
Гарнір "груша" з картоплі
Якщо ви любите цікаві експерименти в кулінарії, але при цьому з тих чи інших причин не можете купити щось рідкісне і незвичайне (різні гурманні примочки), тоді слід надавати незвичайну форму при подачі звичайним стравам. У нашому рецепті використовується звичайна картопля. І, здавалося б, що такого можна з нею зробити, щоб це вийшло захоплююче і красиво. Вихід є! Це гарнір у формі груші. Так, саме груші. Завдяки сухарям і випіканню страви в духовці вона вийде хрусткою і просто чудовою. Так що будьте сміливішими, спробуйте приготувати гарнір "груша" з картоплі. Ваші рідні це оцінять і будуть приємно вражені вашій фантазії.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
4 шт.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
160 г
Базилік у горщику
20 г
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Масло вершкове домашнє
20 г
Етапи приготування
01
Відварити картоплю, зробити з неї пюре, додати масло, посолити, поперчити і дати охолонути.
02
Візьміть 4 кулі пюре, обваляйте в сухарях і надайте руками форму груші.
03
Випікати в попередньо розігрітій духовці при температурі 200 градусів протягом 15 хвилин.
04
Перед подачею прикрасити хвостиком, і листком базиліка.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)