
Апельсиново-кокосовий пасхальний пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор тростинний Verival нерафінований 500г
200 г.
Масло вершкове домашнє
125 г.
Апельсини 1кг
1 шт.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
160 г.
Стружка кокосова
150 г.
Пудра цукрова Auchan 200г
за смаком
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 160°C.
02
Змішати в мисці вершкове масло кімнатної температури, цукор і 3 ч. л. натертої апельсинової цедри. Збивати міксером протягом 4 хвилин до крему. По одному додавати яйця, при цьому постійно збивати суміш.
03
Всипати борошно в суміш, потім додати 2 ст. л. вичавленого апельсинового соку, ретельно перемішати.
04
Форму застелити харчовим папером, який змастити маслом. Викласти тісто у форму, поставити в духовку на 50 хвилин, до готовності.
05
Після, остудити пиріг, присипати цукровою пудрою зверху.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)