
Смажений адигейський сир
Смажений сир - дуже поширене блюдо в Європі. Смажений адигейський сир - це ситна гаряча закуска, відмінний варіант на сніданок, але цілком може бути і повноцінною стравою до обіду. Одна з важливих переваг - швидкість його приготування. Страва має кислий молочний присмак, сирну консистенцію, соковитість і рум'яну скоринку. Обов'язкова вимога при приготуванні - уникати рослинних масел і користуватися вершковим, причому бажано - топленим. Ця страва збагачене білками і кальцієм, так що воно не тільки порадує своїм апетитним виглядом, але і принесе користь нашому організму.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир Адигейський Домашній 40%
500 г.
Борошно кукурудзяне Сто Пудов 500г
3 ст. л.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Сіль Єгипет
щіпка
Етапи приготування
01
Сир нарізати пластинами. Насипати в миску кукурудзяного борошна і щіпку солі. Перемішати.
02
В окрему посудину налити води. Занурити в неї шматочки сиру. Потім обваляти їх у борошні.
03
Викласти адигейський сир в розігріту сковороду з олією. Обсмажити з двох сторін по 2 хвилини з кожної. Подавати з сирими овочами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)