
Гарбузовий суп з морепродуктами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
500 г.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Морква
1 шт.
Часник
5 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
4 ст.л.
Сік Freshme апельсиновий 0,5л
200 мл.
Базилік у горщику
за смаком
Чебрець Metro Chef подрібнений 60г
за смаком
Спеція Імбир мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Креветки 90/120
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 180ºС. Змішати в мисці оливкову олію і спеції, ретельно перемішати.
02
Зробити надріз на помідорах, залити окропом на 2 хвилини, злити воду, зняти шкірку. Очистити моркву, часник і гарбуз. Нарізати моркву та гарбуз шматочками, помідори розрізати на дві частини. Вмочити всі овочі в суміш олії і спецій, викласти все на деко, застелене харчовим папером.
03
Випікати овочі протягом 15-20 хвилин при температурі 180-200ºС.
04
Готові овочі перекласти з деко в чашу блендера, подрібнити в пюре, влити сюди ж апельсиновий сік, додати імбир, посолити і поперчити за смаком, ще раз збити.
05
Перелити суміш з блендера в каструлю, налити трохи окропу, поставити на вогонь, варити 3-5 хвилин на маленькому вогні.
06
При подачі розлити суп в тарілки, зверху покласти кілька обсмажених в олії на сковороді креветок, або можна інші використовувати морепродукти, прикрасити мигдальними пелюстками і насінням гарбуза.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)