
Соте з картоплі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
90 г.
Картопля фасована
16 шт.
Чебрець (тим'ян), шт
1 шт.
Часник
1 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Сіль морська Kamis в млинку 90г
за смаком
Етапи приготування
01
Покласти картоплю в каструлю, поставити на вогонь, додати чебрець, часник і трохи солі. Довести до кипіння на сильному вогні, зменшити вогонь і варити ще 20 хвилин, не доводячи до кипіння.
02
Вилити з каструлі воду, остудити картоплю. Розрізати кожну картоплину на кружечки, товщиною в 1 см.
03
Поставити сковороду на вогонь, влити олію, розжарити, викласти нарізану картоплю, додати за смаком сіль.
04
Обсмажити картоплю на сковороді протягом 3-6 хвилин, перевернути на іншу сторону картоплю, смажити ще 2-3 хвилини, не забувши посолити.
05
Додати в картоплю вершкове масло, присипати при необхідності сіллю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)