
Закусочний торт із овечим сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля червона
2 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 г.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
15 г.
Маслини Fragata без кісточок 280г
12 шт.
Паприка Kotanyi червоний солодкий перець 35г
2 шт.
Сир козиний Zinka Сердечко м`який 50%
200 г.
Помідори чері жовті 250г
250 г.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Борошно 7 1кг
300 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
15 г.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно приготувати пісочне тісто. Для цього вершкове масло попередньо слід витримати при кімнатній температурі до розм'якшеного стану. Борошно просіяти. Додати розм'якшене масло в борошно. Перетирати пальцями борошно з маслом так, щоб у суміш потрапляло більше повітря. Замісити тісто легкими рухами, не прикладаючи особливих зусиль. Можна додати кілька ложок води, розбризкуючи її по поверхні. Тісто повинне бути м'яким та пластичним. Сформувати з тіста кулю, обваляти його в борошні, покласти в миску та залишити в холодильнику на 20-30 хвилин.
02
Далі цибулю потрібно почистити, нарізати напівкільцями. Маслини крупно порубати. В розігрітій на сковорідці оливковій олії обсмажити цибулю протягом 6-7 хвилин, до м'якості. Влити бальзамічний оцет, одну столову ложку води та готувати ще 2-3 хвилини, додати до цибулі маслини, погріти 1 хвилину та перемішати.
03
Форму для пирога розміром 23-24 см. змастити олією. Розкачати пісочне тісто (200 г.) на посипаній борошном робочій поверхні, викласти у форму. Нагріти духовку до 180°С. Тісто у формі накрити пергаментом. Запікати 10 хвилин. Видалити папір та випікати ще 5 хвилин до золотистого кольору.
04
Перець промити, розрізати навпів та видалити насіння. Помістити під гарячий гриль, повертаючи до тих пір, поки шкірочка не почорніє. Охолодити в мисці під плівкою, зняти шкірочку. Цибулеву масу викласти у форму на тісто, зверху розкласти половинки перцю гладенькою сторону донизу та гострими кінцями до центру. Сир нарізати шматочками та покласти кілька шматочків до кожної половинки перцю. Простір між перцями заповнити помідорами. Посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею, базиліком та орегано. Запікати 20-25 хвилин, поки сир не стане світло-коричневого кольору. Подавати торт теплим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)