
Плов з перловки з цибулею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля біла
100 г.
Сир Auchan Козячий бенкет 150г
10 г.
Крупа перлова
6 ст. л.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
200 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Налити в каструлю воду, поставити на вогонь, довести воду до кипіння, опустити цибулю на 1 хвилину в воду, поки лушпиння не почне відділятися.
02
Витягнути цибулю, осушити, залити на 1 хвилину холодною водою, після чого нарізати кільцями, перекласти в миску.
03
Покласти жир в каструлю, поставити на вогонь, розтопити жир на середньому вогні, всипати перлову крупу, постійно змішуюючи при цьому, готувати протягом 15-20 хвилин, крупа повинна потемніти і стати ароматною.
04
Влити в каструлю з перловою крупою бульйон, всипати цибулю, довести суміш до кипіння, після чого зменшити вогонь до самого маленького. Додати сіль і перець за смаком. Накрити зверху каструлю кришкою, варити поки рідина не вбереться і крупа не буде готова, протягом 40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)