
Пельмені по-китайски
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто для пельменів та вареників Auchan охолоджене 400г
350 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
1 шт.
Баранина ребро
100 г.
Часник
0,5 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
1,5 ст. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Імбир мелений
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати невеликими шматками, пропустити через м'ясорубку, часник очистити, роздавити, додати у фарш. Посолити і поперчити м'ясний фарш, додати також в м'ясо подрібнену зелену цибулю, і мелений імбир. Ретельно перемішати.
02
З тіста скрутити руками ковбаску, нарізати її шматочками, розкачати кожен шматочок тіста в коло, викласти на кожне коло начинку, защипнути краї.
03
Деко для запікання змастити олією, викласти в нього пельмені, залити 2 ст. води, накрити зверху фольгою, поставити в духовку на 30 хвилин. Подавати пельмені із соєвим соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)