
Пангасіус по-індійськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе пангасіуса свіжоморожене
500 г.
Персик Iberica половинками консервований 410г
3 шт.
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Цибуля
1 шт.
Імбир
2 см.
Борошно рисове Sacramento 900г
2 ст. л.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
100 мл.
Олія соняшникова салатна 500мл
100 мл.
Етапи приготування
01
Філе риби нарізати скибочками. У миску всипати борошно і з'єднати з приправою для риби. Обваляти скибочки в отриманій суміші. Обсмажити на невеликій кількості олії з двох сторін до готовності.
02
Персики нарізати навхрест, залити окропом. Вийняти і сполоснути у холодній воді. Зняти шкірочку за допомогою ножа і нарізати часточками.
03
Нашатковану цибулю злегка обсмажити на олії, додати натертий на дрібній терці імбир, мед і вино. Готувати 10 хв. на середньому вогні.
04
Рибу викласти на тарілку і подавати з персиковим соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)