
Яловичий стейк з вершково-грибним соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе яловиче
500 г.
Соус Appel Worcester Sause вустерширський 1л
100 г.
Цибуля шалот 250г
1 ч. л.
Часник
1 зубчик
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ст. л.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
1 ч. л.
Вершки Домашні 40%
200 мл.
Цибуля Петриківські Овочі ріпчаста 1кг
1 ст. л.
Коньяк Frapin 40% 0,7л
100 г.
Чебрець свіжий 50г
1 ч. л.
Петрушка 70г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти столову ложку вершкового масла в сковороді на середній температурі. Додати стейк з невеликою кількістю солі і перцю і смажити по 2 хвилини з кожного боку. Покласти на тарілку і поставити в морозильну камеру на 5 хвилин.
02
Знову розігріти вершкове масло в сковороді, додати вустерширський соус, подрібнену цибулю-шалот, часник і гриби. Пасерувати 2 хвилини, приправивши лимонним соком, сіллю і перцем. Додати стейк, чебрець, петрушку і гірчицю. Просмажити м'ясо до такої міри, як подобається.
03
Додати жирні вершки і розкришений зубчик часнику. Нахилити трохи сковороду і вилити коньяк до м'яса. Збільшити вогонь і дати йому зловити пари коньяку - через деякий час зняти з вогню.
04
Покласти стейк на тарілку поливши соусом з грибами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)