
Чанфайна
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка куряча розморожена
400 г.
Вино L`Odalet Chardonnay біле сухе 0,75л
70 мл.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Цибуля
1 шт.
Часник
3 зубчика
Кориця Еко мелена 20г
1 ч. л.
Перець Aro червоний мелений чилі 250г
1 ч. л.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Викласти печінку в каструлю, додати вино. Потім долити води, щоб рідина покривала печінку, але не більше. Поставити на вогонь. Варити на середньому вогні до закипання, потім ще 5 хвилин.
02
Зварену печінку витягнути (не зливаючи рідини), порізати на невеликі шматки.
03
Цибулю порізати невеликими кубиками, часник нарізати невеликими шматочками. Посмажити цибулю і часник на оливковій олії протягом 5 хвилин, потім додати воду і тушкувати ще кілька хвилин до випаровування рідини.
04
Додати печінку до цибулі і часнику, і влити невелику кількість бульйону. Додати корицю і чилі. Тушкувати печінку близько 5-ти хвилин.
05
Додати бульйон, що залишився, до печінки і панірувальні сухарі. Акуратно перемішати і довести до кипіння.
06
Дрібно нарізати зелень петрушки і кропу. Додати до печінки. Посолити. Ще раз добре перемішати. Вимкнути вогонь. Накрити кришкою і залишити на 5-10 хвилин.
07
Приготовану страву можна подавати з будь-яким гарніром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)