
Качка з вишнею
Хоча м'ясо качки і трохи жорстувате (куряче набагато м'якіше), все ж качка - це відмінний варіант для гарного свята в колі сім'ї. М'ясо качки темнуватого кольору, а ще воно досить жирне. Так, качине м'ясо багате жирами. Але крім цього в м'ясі багато вітаміну В, фосфору, цинку, заліза, магнію і кальцію - практично весь набір мікроелементів. Цікаво, що саме в слов'янській кухні качку подають цілою. Для інших країн більш традиційна качка, яку запікають вже порізану на шматочки. У цій страві соус з вишень і і вина робить м'ясо не просто ароматним, але і пом'якшує його, надає незвичайний терпкуватий і навіть кислуватий смак.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Качка Славна Качка 1 категорія охолоджена
1,5 кг.
Антиперспірант аерозольний Nivea Свіжа вишня 150мл
500 г.
Вино Giacondi червоне сухе 12% 3л
1 ст.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
100 мл.
Етапи приготування
01
Натерти качку сіллю і перцем, поставити в духовку на 40 хвилин, періодично змочуючи маслом.
02
Вийняти з вишень кісточки, висипати в сковороду, тушкувати в червоному вині.
03
За 10 хвилин до приготування качки полити її вином з вишнями, посолити і поперчити за смаком.
04
Подавати качку гарячою разом із соусом після тушкування.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)