
Варення із інжиру
Хочете, аби літо тривало у вашому будинку цілий рік? Приготуйте варення з інжиру за нашим рецептом, і тоді в будь-який час року у вашому будинку буде по-літньому світло і сонячно. Це надзвичайно смачне і запашне варення можна використовувати і як начинку на пироги, і замість крему на тортик, і навіть додавати в кашу, коли ваш маленький вередун відмовляється від сніданку.  А можна просто побалувати себе під час вечірнього чаювання холодним грудневим вечором. Смак його нагадає вам шум морського прибою жарким літнім вечором, і романтичну вечерю на пустельному кримському березі. І знову поманить вас вітер далеких мандрівок в далекі спекотні країни.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Інжир сушений
1 кг.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 кг.
Гвоздика Auchan 10г
10 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
200 г.
Етапи приготування
01
Інжир промити, наколоти кожен плід в декількох місцях.
02
Цукор висипати в каструлю, додати воду, зварити сироп, довести до кипіння, додати підготовлені плоди інжиру. Забрати каструлю з вогню, залишити до ранку.
03
Після, варити на сильному вогні 20-30 хвилин, до готовності, знімаючи пінку.
04
Простерилізувати банки, заповнити їх гарячим варенням, додати гвоздику, щільно закрити кришками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)