
Торт "Мурашник" із печива
Любите їсти солодкі кулінарні «шедеври», але не бажаєте довго возитися біля плити і витрачати час? Тоді рецепт цього диво-тортика для Вас. Він стане у нагоді, якщо до Вас раптово прийшли гості. Торт «Мурашник» із печива – десерт із двох видів печива, просочених ніжним вершковим кремом зі згущеним молоком. Легко, просто і швидко. А головне – смачно. Ласуни будуть без розуму від таких ласощів. Торт не потрібно випікати в духовці. Якщо Ви не знайшли печива з арахісом, можете взяти звичайне пісочне печиво і додати в крем подрібнені волоські горіхи. Прикрашати «Мурашник» можна також розтопленим шоколадом або глазур'ю.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печиво Богуславна вівсяне з арахісом
250 г.
Печиво пісочне
250 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Молоко згущене варене
1 банка
Шоколад молочний Бісквіт-Шоколад Old Collection з лісовим горіхом 32% 200г
за смаком
Мак харчовий
за смаком
Стружка кокосова
1 пакетик
Ванілін Pripravka 2г
1 пакетик
Цукрова пудра Aro 250г
за смаком
Етапи приготування
01
Вершкове масло заздалегідь дістати з холодильника. Змішати в мисці масло, мак, ванілін і згущене молоко міксером.
02
Печиво розкришити в не сильно дрібну крихту. Добре змішати крем і печиво.
03
Викласти торт гіркою. Надати форму мурашника. Прикрасити стружкою шоколаду, кокоса і цукровою пудрою. Прибрати в холодильник для застигання і вбирання згущеного молока в печиво на 10 годин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)