
Простий рибний салат
Такий дієтичний і корисний продукт як риба обов'язково повинен бути присутнім в нашому раціоні, причому у всіх варіаціях. Якщо на полиці холодильника томно засмучується баночка консервованої рибки – її час настав. Пропонований рецепт простого рибного салату ніколи Вас не підведе. Особливо, коли гості на порозі, а у Вас є всього півгодини, щоб створити оригінальне частування. Рибу можете використовувати будь-яку – це вже справа смаку і гаманця. Однак скажімо одну важливу пораду: вибирайте такі консерви, в яких мінімум кісток та олії. Соковита ароматна рибка ідеально поєднується з відвареним рисом, а якщо додати хрустку зелену цибулю і свіжі огірочки – виходить дуже ситна, вишукана і смачна страва.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис пропарений
200 г
Горбуша Veladis в олії 160г
240 г
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
30 г
Огірки солені
200 г
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Рис залити холодною водою і відварити до готовності. Дати рису охолонути. Огірки помити, нарізати кубиками. Цибулю помити, просушити і дрібно нарізати.
02
З риби злити рідину. У миску покласти рис, додати рибу (розім'яти її перед цим виделкою), огірки. Додати в салат майонез, сіль, перець і обережно перемішати. Перед подачею покласти салат в холодильник хоча б на 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)