
Шоколадно-апельсиновий крем "шанті"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Апельсин
1 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
210 мл.
Сіль Єгипет
дрібка
Ванілін Pripravka 2г
на кінчику ножа
Цукерки Merci чорний шоколад 250г
225 г
Етапи приготування
01
З одного апельсина за допомогою ножа для чищення фруктів або дрібної терки зніміть цедру.
02
Молоко нагрійте майже до кипіння, потім покладіть цедру, дрібку солі, накрийте кришкою, зніміть з вогню і залиште настоюватися протягом 30-40 хвилин.
03
Після цього процідіть молоко через ситечко, додайте ванілін і перемішайте.
04
Шоколад поламайте на дрібні шматочки, залийте молоком і поставте на водяну баню. При цьому вода не повинна торкатись дна миски з шоколадом, він повинен лише повільно розтоплюватися під впливом пари. Нагрівайте шоколад до повного розтоплення, щоб маса стала схожа на гладкий шоколадний соус. Потім зніміть з вогню.
05
Широку миску наповніть льодом і холодною водою, поставте в неї ємність з шоколадною масою.
06
Збийте шоколад міксером на середній швидкості протягом 2-3 хвилин. У результаті маса повинна посвітлішати і загуснути і нагадувати за консистенцією збиті вершки.
07
Отриманий крем поставте в холодильник на 30-60 хвилин, щоб на холоді крем додатково загуснув.
08
Після охолодження крем потрібно повторно трохи збити до пишності.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)