
Селера з грибами і помідорами
Коли хочеться чогось смачненького і вишуканого, але легкого – приготуйте цю чудову страву. Селера з грибами і помідорами більше нагадує овочеве рагу, але готується ну дуже швидко і просто. Так би мовити, експрес-рагу. Ви вважаєте вищевказані інгредієнти несумісними? Якщо Ви в замішанні з приводу доцільності готування цієї страви, не переживайте: рецепт давно перевірений і часом, і перевагами самих примхливих гурманів, які досить виборчі, а також люблять отримувати справжнє задоволення від їжі. Тому сміливо беріть на озброєння цей рецепт. Він прикрасить і звичайну сімейну вечерю, і святковий стіл, і дієтичний раціон – загалом, підійде на всі випадки життя.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Палички овочеві Vita Verde Морква та селера 180г
1 шт.
Помідори рожеві фасовка
5 шт.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
5 шт.
Цибуля
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Нарізати селеру шматочками і відварити до напівготовності.
02
Решту інгредієнтів нарізати кубиками. Все змішати і смажити 10 хвилин.
03
Додати сіль, перець, перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)