
Тістечко з вершковим сиром і сухофруктами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Курага Узбекська
8 шт.
Мигдаль смажений
8 шт.
Чорнослив Смок сушений 200г
8 шт.
Фундук
8 шт.
Сир вершковий Saint Andre 200г
115 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
70 г.
Шоколад молочний Бісквіт-Шоколад Old Collection з лісовим горіхом 32% 200г
60 г.
Масло вершкове домашнє
115 г.
Тісто Рудь листкове 1000г
300 г.
Пудра цукрова Auchan 200г
за смаком
Етапи приготування
01
Подрібнити горіхи, висипати їх у миску, додати вершковий сир, перемішати. Зробити в сухофруктах надрізи, щоб вийшли кишеньки. Начинити кожен плід сирно-горіховою сумішшю. Окремо змішати цукор і тертий шоколад.
02
Викласти один лист тіста на присипаний борошном стіл. Накрити зверху харчовою плівкою, зверху на плівку вологий рушник. Через кілька хвилин прибрати плівку з рушником, тісто змастити топленим вершковим маслом, присипати зверху цукрово-шоколадною сумішшю, скласти навпіл в довжину, повторно змастити маслом і посипати сумішшю цукру і шоколаду. Розрізати тісто в довжину двома довгими смугами.
03
Викласти сухофрукти з краю смужки по діагоналі, накрити при цьому сухофрукт вільним краєм тіста, щоб утворився трикутник, продовжити так згортати до кінця смужки тіста. Виконати цю операцію з другою смужкою, а також з рештою тіста і сухофруктами.
04
Духовку розігріти до температури 180ºС. Застелити деко для випікання харчовим папером і змастити його олією, викласти тістечка на деко, змастити кожне топленим маслом, поставити в духовку на 20 хвилин. Дістати готові тістечка з духовки, остудити, посипати цукровою пудрою, подавати відразу ж.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)