
Курячий фарш із грибами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
500 г.
Гриби Гливи
350 г.
Цибуля
1 шт.
Часник
1 зубчик
Перець чилі червоний
1 стручок
Соус соєвий Chong 1л
3 ст. л.
Лайм
2 шт.
Петрушка 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе подрібнити в блендері. Гриби нарізати дрібно.
02
Цибулю і часник нарізати дрібними кубиками. У чилі-перцю видалити насіння і нарізати дрібними кубиками.
03
Обсмажити цибулю, часник і чилі-перець. Додати курячий фарш, смажити 5 хвилин. Додати сіль і чорний мелений перець. Викласти в ємність.
04
Обсмажити печериці до рум'яного кольору. Влити соєвий соус і сік лайма. Перемішати і готувати ще близько 1 хвилини.
05
Додати фарш і січену зелень, сіль та перець. Перемішати, сформувати рулет.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)