
Смажена картопля із травами та сиром по-італійськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
600 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
40 мл.
Хлібні палички Рум'янець Гріссіні з сумішшю італійських трав 125г
15 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
100 г.
Петрушка 70г
50 г.
Масло вершкове домашнє
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Залити картоплю крижаною водою. Духовку розігріти до 200°C градусів. Петрушку помити, просушити і подрібнити.
02
Деко змастити невеликою кількістю олії. Дістати картоплю, просушити її паперовими рушниками. На деко викласти картоплю.
03
Сир натерти на дрібній тертці. У мисці змішати сіль, перець, спеції, сир, петрушку. Посипати цією сумішшю картоплю. Збризнути оливковою олією. Зверху викласти скибочки масла. Поставити картоплю в духовку і запікати близько 45-50 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)