
Французькі пончики
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
8 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Борошно 7 1кг
300 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
2,25 ч. л.
Сіль Єгипет
0,25 ч. л.
Мускатний горіх Еко мелений 10г
0,5 ч. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Кориця Еко мелена 20г
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Нагріти духовку до 175°C. Вершкове масло (5 ложок) збити з цукром (100 г.) до повітряного стану. У масу вбити яйце і добре перемішати.
02
Борошно просіяти разом із розпушувачем, сіллю і мускатним горіхом. У масляну суміш ввести борошняну суміш, додати молоко. Ретельно перемішати.
03
Викласти отримане тісто у форму для пончиків, наповнюючи їх наполовину. Відправити випікатися на 15-20 хвилин.
04
Змішати цукор (100 г.) з корицею. Готові пончики обмокнути в розтоплене масло, яке залишилось і потім в суміш кориці з цукром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)