
Сирне печиво з вишнями
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
10 г.
Сіль Єгипет
3 г.
Сир кисломолочний 9%
250 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
125 мл.
Борошно 7 1кг
300 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
12 г.
Вишні упаковка 500г
250 г.
Стружка кокосова
60 г.
Етапи приготування
01
Яйця збити з цукром, ванільним цукром і дрібкою солі до легкої піни. Додати сир і масло, все перемішати.
02
Всипати просіяне борошно і розпушувач і замісити тісто. Накрити плівкою і поставити в холодильник на 30 хв.
03
Далі відокремити 1/3 частину від тіста і розкачати в пласт товщиною 7-8 мм. Вирізати склянкою кола. Виконати те ж саме з рештою тіста.
04
Перенести на деко застелене папером для випічки.
05
Змастити печиво збитим яйцем, розкласти зверху вишню без кісточок, посипати цукром і кокосовою стружкою.
06
Поставити випікати в духовку при 190°C градусах 20-25 хв.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










.png)
.png)
.png)
.png)
















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)