
Печиво "Кажан"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
400 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Масло вершкове домашнє
150 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Розпушувач тіста Добрик 15г
3 г.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
20 мл.
Шоколад молочний Milka 90г
50 г.
Етапи приготування
01
Змішати борошно, розпушувач, яйце, вершкове масло та цукор. Із отриманої суміші замісити тісто та розкачати в пластину товщиною 1 см. Потім за допомогою шпажки або зубочистки, проколюючи, "намалювати" кажана.
02
Після цього акуратно вирізати ножем по контуру. Вирізаного кажана потрібно добре обваляти в борошні, щоб по його контуру вирізати інших.
03
Вирізане печиво покласти на деко, змащене маслом. Печиво теж потрібно змастити маслом та посипати цукром. Випікати в духовці при 180°С 10 хвилин.
04
Готове печиво для Хеллоуіна викласти на тарілку та прикрасити розплавленим на паровій бані молочним шоколадом і можна подавати на стіл.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)